Washingtonin ihmiskuula ryöpytti Vegas-tähteä myös ottelun jälkeen – ”Hänen ei olisi pitänyt jäädä ihailemaan sitä”

Niko Leinonen
49395

Viimeöisen Stanley Cup -avauksen jälkeen puhutuin asia ei suinkaan ollut ottelun huima maalimäärä (10), vaan Washingtonin ihmiskuula Tom Wilsonin taklaus Vegas-hyökkääjä Jonathan Marchessaultiin.

Tilanne nähtiin kamppailun päätöserässä, kun Wilson ajoi pimeästä kulmasta pahaa aavistamattoman Marchessaultin kumoon.

– Näin taklauksen. Muistan kyllä kaiken. Se taklaus tuli myöhässä. Minun ei tarvitse puhua siitä juuri sen enempää. Luulen että liiga huolehtii siitä asiasta. Tiedämme kaikki, minkä tyyppinen pelaaja hän (Wilson) on. Pää on pidettävä pystyssä ja tehdä samaan aikaan peliä. Tuossa tilanteessa kiekko ei enää ollut hallussani. Olin hieman myöhässä, mutta aivan sama, Marchessault sanoi ESPN:n haastattelussa.

Wilson näkee tilanteen hieman eri tavalla ja väittää Marcessaultin jopa kehuneen taklausta.

– Hänen ei olisi varmaan pitänyt jäädä ihailemaan syöttöään. Viimeistelin vain taklauksen. Minulla ei ollut mitään syytä hidastaa vauhtia. Minulle on kerrottu, että näissä puhutaan tuhannesosasekunneista. Omasta mielestäni ajoitin taklaukseni hyvin. Luulen, että hän antoi hieman periksi, koska ei huomannut minun olevan paikalla. Ajoin hänen kroppansa läpi. Hän saattoi hieman yllättyä siitä, mutta se ei ollut mikään aggressiivinen isku. Hän näytti loppujen lopuksi hyvältä, kun hän huuteli minulle penkiltä, Wilson kertasi tilannetta.

– Minulla on maineeni. Kun pelaa fyysisellä pelityylillä, saa siitä myös maineensa. Luotan itseeni. Pelaan lujaa. Tehtäväni on tuoda peliin energiaa, fyysisyyttä. Nytkin kun hän nousi ylös, hän sanoi ”hyvä taklaus”. Nyt pelataan Stanley Cupin finaaleja ja silloin tulee iskuja. Mielestäni se näytti hyvältä.

Vegas ja Washington kohtaavat seuraavan kerran torstain välisenä yönä. Vegasin omalla lihakasalla Ryan Reavesilla saattaa olla tuolloin omat metkunsa mielessä.
– Se taklaus tuli pimeästä kulmasta niin kuin yleensä Wilsonin kohdalla, Reaves murisi.

Voita robotti-imuri – arvo 499€!

  1. Vastaa kolmeen nopeaan kysymykseen.
  2. Osallistu arvontaan.
  3. Voit voittaa robotti-imurin, jonka arvo on 499€!
OSALLISTU NYT!
Asenna appi

NHL Suomi

Kaikki NHL:stä