Salama iski Washingtonissa – Tampalle elintärkeä voitto! ”Kukaan ei sanonut, että tämä tulisi olemaan helppoa”

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Tampa Bay Lightning repi viime yönä elintärkeän voiton Washington Capitalsista maalein 2-4 ja kavensi ottelusarjan lukemiin 1-2.

Vierasjoukkue siirtyi avauserässä 0-1-johtoon kapteeni Steven Stamkosin ylivoimamaalilla. Toisessa erässä Tampa karkasi Nikita Kutsherovin, Victor Hedmanin ja Brayden Pointin osumilla jo ratkaisevan tuntuiseen 1-4-johtoon. Kotijoukkueen maalista vastasi Brett Connolly.

Washington painoi päätöserässä vielä lujasti päälle, mutta maalivahti Andrei Vasilevski oli lähes ohittamaton. Ainoastaan Jevgeni Kuznetsov onnistui yllättämään venäläisvahdin, joka torjui ottelussa hurjat 36 laukausta.

– Hän on paras pelaajamme. Hän on aina tukenamme ja teimme tänään hyvää työtä hänen edessään. Kun pelaamme hyvin, se antaa myös hänelle itseluottamusta. Näin sen pitääkin mennä, Tampa-puolustaja Anton Strålman ylisti Vasilevskia NHL.comin verkkosivuilla.

Capitals naarasi voitot konferenssifinaalisarjan ensimmäisestä kahdesta mittelöstä. Joukkueen kippari Aleksandr Ovetshkin ei kuitenkaan odottanut sarjasta mitään läpihuutojuttua.

– Kukaan ei sanonut, että tämä tulisi olemaan helppoa. He (Tampa) eivät anna meidän voittaa kotonamme kahta peräkkäistä ottelua. Meidän täytyy vaan pelata jatkossa hieman viisaammin, Ovetshkin sanoi.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia