Nappasiko Vegas taas suosikin viitan? – Suomalaisasiantuntija: ”Mitä käärmekeittoa siellä on syöty”

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Vegas Golden Knightsin ja Winnipeg Jetsin välinen taisto paikasta Stanley Cupin finaaleihin on kahden pelatun ottelun jälkeen tasalukemissa 1-1.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä on vuorossa seuraava koitos Vegasin T-Mobile Arenalla.

– Winnipegin trendinä tuntuu olevan yksi hyvä peli ja sen jälkeen on pattereista puhti pois. Näin tuntui käyneen taas tällä kertaa. En tiedä, mitä käärmekeittoa Gerard Gallant (Vegasin valmentaja) ensimmäisen pelin jälkeen joukkueelleen syötti, mutta toinen peli oli heiltä kova statement. Peruspelaaminen oli nopeampaa ja kurinalaisempaa, Viasatin jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen huomauttaa NHLSuomi.comille edelliseen Vegasin 3-1-voittoon päättyneen ottelun merkityksestä.

Vegas nappasi nyt monen mielestä suosikin viitan takaisin harteilleen, mutta Lehkonen ei pidä tätä asiaa niin itsestään selvänä.

– Kaikki pudotuspelit tuntuvat tällä hetkellä olevan sellaisia, että ota nyt näistä selvää. Mutta se on varma, että Winnipegin on saatava itseluottamuksensa takaisin. Winnipegin pelissä on monta mielenkiintoista asiaa. Löytyykö se itseluottamus, viekö tunne liikaa, hermoileeko joukkue? Winnipeg on keski-iältään yksi nuorimmista NHL-joukkueista ja se ei vain voi olla näkymättä tällaisissa peleissä, Lehkonen painottaa.

Vegas – Winnipeg pelataan torstaiaamuna kello neljä Suomen aikaa alkaen. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä osoitteessa viaplay.fi ja sen parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viafree.fi.

Juho Hirvonen

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia