Huhhuh! Calgary Flamesilla edessään historiallisen köyhä NHL-draft – tekevätkö jälleen ”Johnny Hockeyt”?

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Calgary Flamesille tuleva NHL-draft ei näytä lainkaan ruusuiselta.

Albertalaisseura pääsee nimittäin huutamaan ensimmäisen pelaajansa vasta neljännellä varauskierroksella. Ennen tätä muut seurat ehtivät viemään peräti 104 pelaajaa Calgaryn nenän edestä.

Flames menetti viime kesänä ensimmäisen ja toisen kierroksen varausvuoronsa New York Islandersille, joka lähetti puolustaja Travis Hamonicin Calgaryn riveihin.

Näiden lisäksi Flames lähtee varaustilaisuuteen ilman kolmannen ja viidennen kierroksen vuorojaan, jotka ovat tällä hetkellä Arizona Coyotesin hallussa. Calgary sai vastineena maalivahti Mike Smithin ja puolustaja Michael Stonen.

Näin ollen Calgaryllä on jäljellä enää kaksi neljännen kierroksen varausvuoroa (toinen Florida Panthersin) sekä kuudennen ja seitsemännen kierroksen varaukset. Näin huonoa saldoa seuralla ei ole ollut kertaakaan historiansa aikana.

Albertalaiset ovat toki ennenkin osuneet neljännellä kierroksella: vuonna 2008 Calgary onnistui nappaamaan puolustaja T.J. Brodien (114. varaus) ja vuonna 2011 taiturimaisen Johnny ”Hockey” Gaudreaun (104. varaus).

Nyt on todellakin hyvät neuvot kalliit, mikäli Flames mielii havitella jälleen myöhäistä jättipottia.

» Jatkuuko suomalaisryntäys? Kuka on ykkösvaraus? Kaikki varatut pelaajat ja tuoreimmat draftiuutiset NHL Draft 2018 -sivultamme!

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia