The Fourth Period -lehden päätoimittaja Dave Pagnotta vieraili TSN:n Montreal 690 -radiokanavalla keskustelemassa NHL:n kuumimmista huhuista.

Pagnotta tiputti lähetyksessä vaivihkaa todellisen jättipommin, kun hän mainitsi, että Nashville Predatorsin tähtipuolustajasta P.K Subbanista tulee vaihtotavaraa tänä kesänä.

– P.K Subban kaupataan pois Nashvillestä jossain vaiheessa. Se voi tapahtua jo tänä kesänä. Kauden lopussa on käyty keskusteluista, että hän olisi vapaana kaupattavaksi. Tietenkin se vaatisi juuri tietyntyyppisen vaihtokaupan, jotta tämä toteutuu. Tällä hetkellä ei ole mitää kauppaa lähellä, koska kausi päättyi vasta. Mutta on mahdollista, että Subban kaupataan tänä kesänä, Pagnotta kertoo.

Pagnottan mukaan Predatorsia hiertää kaksi asiaa: Subbanin jättimäinen yhdeksän miljoonan dollarin vuosipalkka sekä se, että NHL:n eliittipakin persoonallinen luonne on aiheuttanut kitkaa joukkuetovereissa.

Subban pelasi huippukauden Predatorsin takalinjoilla, kun 29-vuotias kanadalainen summasi runkosarjassa 82 ottelussa tehot 16+43=59. Pudotuspeleissä hän kirjasi 13 peliin tehopisteet 4+5=9.