Washington Capitals on jälleen kerran tiukan paikan edessä NHL:n pudotuspeleissä. Itäisen konferenssin toisella pudotuspelikierroksella pääkaupungin miehet kärsivät kotitappion Pittsburgh Penguinsia vastaan, eikä toiseen peräkkäiseen tappioon oikein olisi varaa.

Columbus Blue Jacketsia vastaan Washington nousi avauskierroksella sillasta kahden tappion jälkeen, mutta tuon tempun uusiminen olisi nyt lähes mahdoton ajatus.

– Fakta on se, että Pittsburgh on lajin hallitseva maailmanmestari seurajoukkueena. On sanottu, että maailman parhaan voittamiseksi on oltava maailman paras. Ja se ei ole helppoa, jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen toteaa NHLSuomi.comille.

Avauspeliä Washington johti jo 2-0, mutta hävisi lopulta 2-3.

– Washington pelasi 40 minuuttia loistavaa jääkiekkoa, mutta Sidney Crosbya ja kumppaneita vastaan se ei riitä. Pittsburgh pystyy kääntämään pelin parissa minuutissa. Joka sentistä ja sekunnista on pystyttävä taistelemaan, jos tästä parista haluaa jatkoon, Lehkonen painottaa.

– Ja jos Jevgeni Malkin pystyy sunnuntaina pelaamaan, niin tehtävä on vielä vaikeampi. Tämä on todella iso peli Washingtonin kannalta. Nyt ei yksinkertaisesti voi hävitä, Lehkonen alleviivaa.

Washington Capitals – Pittsburgh Penguins näkyy sunnuntaina suorana lähetyksenä kello 22 alkaen osoitteessa viaplay.fi ja sen parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viafree.fi.