Nashville Predatorsin ja Colorado Avalanchen välinen NHL:n pudotuspelien avauskierroksen viides ottelu Suomen aikaa lauantaina oli täynnä draamaa. Avs oli vielä viisi minuuttia ennen loppua lähdössä kesälaitumille, mutta se käänsi 0-1-tappiotilanteen 2-1-voitoksi.

Gabriel Landeskogin (55.49) ja Sven Andrighetton (58.32) rysät käänsivät häviöaseman juhliin kaventaen ottelusarjan voitot 3-2:een. Colorado on voitosta huolimatta edelleen veitsi kurkulla.

– Peli oli meidän käsissämme. Olimme voiton päästä sarjan katkaisemisesta, ja jäljellä oli neljä minuuttia. Sellaisissa tilanteissa on vain pakko kyetä ratkaisuun. Nyt meidän on käytävä viides ottelu läpi, koottava rivimme ja jätettävä tappio taaksemme, Nashvillen ainoan maalin nimiinsä saanut Nick Bonino harmitteli NHL.comin suomenkielisen sivuston mukaan.

Seuraava Boninon lausahdus kuulosti kummalliselta, sillä Mikko Rantasen ja kumppanien Avs on hänen mukaansa epätoivoinen. Kaikki eivät tätä ehkä allekirjoita – kertokoot mainittu nousu veitsi kurkulla siitä jotakin.

– Seuraavaksi menemme myrskyisään vierashalliin epätoivoista joukkuetta vastaan, joten edessä lienee hyvin samanlainen ottelu, jenkki latasi.