Vaikka NHL:n kärkijoukkue Nashville Predators on napannut kaksi ensimmäistä kiinnitystä Colorado Avalanchea vastaan, eivät voitot ole tulleet missään nimessä helpoimman kautta.

Runkosarjassa vastustajia kovalla kädellä rokottonut Avalanchen ykkösvitja (Nathan MacKinnon, Gabriel Landeskog ja Mikko Rantanen) on pystynyt aiheuttamaan päänvaivaa etenkin Predatorsin kolmosketjulle, joka sitä on suurimmaksi osaksi vartioinut. Nashville-hyökkääjä Auston Watson varoittaakin kolmikosta ja etenkin Hart Trophy-ehdokas MacKinnonista.

– Voi pojat, hän on erityinen pelaaja! Hänen koko vuotensa on ollut aivan uskomaton. Ja koko heidän ketjunsa… he pelaavat niin nopealla temmolla, ettemme voi jäädä hetkeksikään paikoilleen. Muuten he iskevät välittömästi, Watson hehkutti The Tennesseanin haastattelussa.

– Vaikka tuntuisi siltä, että heitä vastaan tekee hyvää työtä, jalkaa ei voi ottaa hetkeksikään pois kaasulta, Watson jatkoi.

Joukkueet kohtaavat ensi yönä Coloradossa, jossa pudotuspelikiekkoa on päästy viimeksi maistelemaan neljä vuotta sitten.