Käsittämätön tilastofakta! Sidney Crosby nousi tasoihin Peter Forsbergin kanssa – hurjasteli 4 tehopistettä!

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Pittsburgh Penguinsin superhyökkääjä Sidney Crosby oli jälleen elementissään, kun Penguins kaatoi Philadelphia Flyersin numeroin 5-1. Crosby viimeisteli eilisiltana pelatussa ottelussa maalin ja antoi kolme syöttöpistettä.

30-vuotias kanukkisentteri nousi tehopisteidensä ansioista NHL:n kaikkien aikojen playoffs-pistetilastossa tasoihin ruotsalaislegenda Peter Forsbergin kanssa. Crosby on takonut pelaamassaan 151 ottelussa 171 tehopistettä (61+110). Forsberg pelasi NHL-urallaan tismalleen yhtä monta pudotuspeliottelua ja teki niissä tasan saman verran pisteitä (64+107=171) kuin Crosby.

Penguinsin megatähti on aloittanut pudotuspelit vakuuttavasti. Kolmessa pelissä kasassa on kolme maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä, jolla Crosby on pistepörssin kakkonen. Kärjessä on Boston Bruinsin tshekkihyökkääjä David Pastrnak (4+5=9).

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia