Erik Haulalle sataa törkytempusta rajua palautetta – ”Jos olin aiemmin hämilläni, olen nyt täysin sekaisin”

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Los Angeles Kingsin ja Vegas Golden Knightsin välisen kamppailun yksi kuohuttavimmista tilanteissa nähtiin ottelun toisessa erässä, kun Vegasin suomalaishyökkääjä Erik Haula iski mailan tupellaan Kings-kippari Anze Kopitaria naamaan.

Haulalle ei tuomittu tilanteesta rangaistusta, mutta lyönti saattaa edetä NHL:n kurinpitoryhmän jatkokäsittelyyn. Kingsin päävalmentaja John Stevens oli ottelun jälkeen erittäin närkästynyt Haulan törkyiskusta.

– Meidän jätkämme (Drew Doughty) asetettiin pelikieltoon normaalista pelitilanteesta ja Haula iskee mailalla naamaan yhtä maailman parhaimmista pelaajista. Joten jos olin aiemmin hämilläni, olen nyt täysin sekaisin, Stevens jyrähti Fox Sports Westin toimittaja Jon Rosenille.

– Hänen tarkoituksenaan oli vahingoittaa. En pidä kovasta jääkiekosta – rakastan sitä. Hyvää, rehellistä, kovaa kiekkoa ja Kopitar on yksi kovimmista, joita voi löytää. Jos olen rehellinen, se oli täysin ”paskamainen lyönti”, Stevens jatkoi.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia