Boston Bruins teki Toronto Maple Leafsista hakkelusta nopeasti. Hieman yli 12 minuuttia ehdittiin ottelua pelata, kun kiekko oli käynyt Maple Leafsin maalivahdin Fredrik Andersenin takana kolmesti. Tässä vaiheessa Curtis McElhinney tuli pelastamaan päivää torontolaisille.

McElhinney ehti pitää maalin puhtaana vajaat kolme minuuttia. Sitten Rick Nash iski ylivoimalla. Bruins käytännössä tyrmäsi Leafsin täysin avauserässä.

Lopulta voitto irtosi bostonilaisille lukemin 7-3. Ensimmäisessä ottelussa olivat lukemat olleet 5-1.

Erityisen liekeissä on ollut joukkueen ykkösketju David Pastrnakin, Patrice Bergeronin ja Brad Marchandin johdolla. Tämä kolmikko on nakuttanut peräti 20 pistettä kahteen peliin. Yön ottelussa Pastrnak nakutti hurjat 3+3 tehot, Bergeron ja Marchand säestivät neljällä syöttöpisteellä.