Antti Suomela haluaa jo ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan, hyökkääjä kertoo Leijonat.comin haastattelussa.

24-vuotias JYP-sentteri pelasi huikean kauden Liigassa, kun 59 runkosarjaotteluun syntyi kovat tehopisteet 21+39=60. Kyseisillä tehopisteillä Suomela nappasi pistepörssin voiton itselleen.

Parhaillaan Leijonien MM-leirityksesssä mukana oleva hyökkääjä keskittyy nyt maajoukkuetehtäviin, mutta samalla mielessä pyörinee ensi kauden kuviot. Suomelan sopimus JYPin kanssa päättyi tähän kauteen, eikä ensi kauden joukkue ole selvillä.

– Kyllä tuollaisen kauden jälkeen alkaa olemaan kiinnostusta vähän sieltä sun täältä. Joka sarjasta on kiinnostusta ja hyvä niin, on sitten varaa valita. Kaikki on vielä auki, en uskalla sanoa millekään sarjalle tässä vaiheessa ei, Suomela avasi Leijonat.comille.

Siirtohuhuissa Leijonat-sentteri on yhdistetty aiemmin talvella vahvasti muun muassa Helsingin IFK:hon, mutta pelaajalla itsellään on toisenlaiset ajatukset. Suomela haluaa jo ensi kaudeksi NHL:ään.

– Pohjois-Amerikkaan haluan lähteä tavoittelemaan unelmia. Saa nähdä, mihin sitä lähtee ja milloin. Kaikki on vielä aika auki. Nautitaan nyt tästä maajoukkueen matkasta ja mietitään sitä sen jälkeen, Leijonien MM-leiriryhmään lukeutuva Suomela päätti.

Lähde: Leijonat.com

LUE MYÖS

Leijonien MM-joukkueeseen hurjia NHL-vahvistuksia? Näiden suomalaisten kausi päättyi runkosarjaan

Lähde: Venäläistähti Ilja Kovaltshukin NHL-siirto lähenee – onko tässä miehen uusi joukkue?

Lisää suomalaisväriä NHL:ään? Lähde: Leijonat-konkari jättää KHL:n mahtiseuran