NHL:n kausi 2017-2018 alkaa olla viimeisiä pelejä vaille paketissa. Jo tässä vaiheessa on selvää, että Nashville Predators on runkosarjan ykkönen.

Urallaan lähes 500 NHL:n runkosarjan peliä pelannut Ossi Väänänen nostaa kuitenkin toisen seuran valokeilaan, eli Vegas Golden Knightsin.

– Vegasin tarina on aika uskomaton uutena organisaationa. Tuollainen kausi käytännössä muukalaislegioonalla. Täytyy nostaa GM:lle hattua, että he ovat saaneet kaiken onnistumaan. Toki tulevat kaudet antavat enemmän suuntaa, mutta alku on hyvä, Väänänen toteaa NHLSuomelle.

– Kaiken kaikkiaan Vegasin tulo NHL-kartalle on ollut positiivinen asia. Kaupungissa on hyvä fanikulttuuri, Väänänen painottaa.

Myös runkosarjan jumbo on selvillä. Se on Buffalo Sabres. Väänäselle suurin pettymys tulee kuitenkin Teksasista, eli Dallas Stars.

– Olen aina pitänyt Dallasin viihdyttävästä pelityylistä. Heillä on huippuyksilöitä ja paljon poweria hyökkäyspäässä. Mutta puolustamalla se menestys tulee ja näitä asioita Dallas ei ole saanut yhdistettyä. Todella harmi, että joukkue ei yltänyt playoffseihin saakka, Väänänen pyörittelee.

Runkosarjan päätöskierroksen ottelu Philadelphia Flyers – New York Rangers näkyy lauantaina suorana lähetyksenä osoitteessa viaplay.fi ja
sen parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viasport.fi.