Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice on joutunut vastamaan Laine-kysymyksiin ennenkin, mutta tällä kertaa kysymysten sävy on ollut erilainen.

Torstain aamuharjoitusten jälkeen Maurice vastasi mediaa askarruttaviin kysymyksiin, jotka liittyivät ymmärrettävästi juuri Laineeseen ja hänen Los Angeles Kingsiä vastaan kärsimään loukkaantumiseen. Kysymykset koskivat lähinnä hänen palautumiseen sekä mahdolliseen takapakkiin kuntoutumisessa.

– Me tiedämme heti, kuinka hän voi. Kuinka nopeasti hän luistelee. En ole huolissani. Se on lyhyt vastaus, joita en koskaan anna, Maurice kertasi Jetsin nettisivuilla.

Maurice myös alleviivasi sitä ennakko-oletusta, että Jets ei lähde riskeeramaan suomalaisen terveyttä. Jetsin tavoitteet ovat pudotuspeleissä menestymisessä ja pudotuspelipaikka on jo varmistettu.

– On viiden prosentin mahdollisuus, että jokainen loukkaantuminen pahenee. Jokainen ruhje… jos niitä ei hoideta, ne päätyvät amputaatioon. Se on mahdollista. Se ei ole realistista.

– Me olemme varovaisia hänen kanssaan. Tuo on äärimmäinen heitto ja joku varmasti kauhistelee jo nyt. Meillä on parhaat tiedot ja taidot. Eikä hänellä ole mikään murtunut, Maurice lisäsi.

Scott Billeck

@ScottBilleck
Paul Maurice on if there's any fear of rushing Patrik Laine back too soon from his leg bruise. #NHLJets