VIDEO: Tässä ovat Aleksandr Ovetshkinin uran ikimuistoisimmat maalit!

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Washington Capitalsin kapteeni ja supertähti Aleksandr Ovetshkin ampui viime yönä Suomen aikaa kaksi maalia Winnipeg Jetsin verkkoon. Kyseessä olivat venäläistähden uran 599. ja 600. maali runkosarjassa. Ovetshkin tarvitsi hurjaan merkkipaaluun 990 ottelua.

Ovetshkinin seura Washington Capitals otti myös osaa kapteeninsa juhlintaa ja julkaisi seuraavalla pelikatkolla kotihallinsa videotaululla videon Ovetshkinin uran komeimmista maaleista. Videon voit katsoa alla olevasta Twitter-upotuksesta:

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia