Suomalaistähden laukaus aiheutti aivotärähdyksen – maalivahti palasi viimein sairaslomalta

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Kaksi edellistä Stanley Cup -mestaruutta voittanut Pittsburgh Penguins sai tiistaina helpottavia uutisia, kun joukkueen ykköstorjuja Matt Murray palasi harjoituksiin. Murray oli ollut lähes kaksi viikkoa sivussa aivotärähdyksen takia.

Tähtitorjuja loukkaantui harjoituksissa maaliskuun alussa, kun Pittsburghin suomalaispuolustaja Olli Määttä laukoi kiekon hänen päähänsä. Vahinko aiheutti fanien keskuudessa paljon närää, eikä Määtälle annettu helpolla anteeksi.

Määttä kuittasi vahingon erinomaisesti heti seuraavassa pelissä, kun hän teki kaksi maalia Boston Bruinsia vastaan.

Pittsburghin valmentaja Mike Sullivan kertoi Sportsnetille, että joukkue on saanut maalivahdin paluusta uutta voimaa. Murray lähtee keskiviikkona alkavalle kolme ottelun vieraskiertueelle ja voi pelata seuraavassa pelissä, kun vastaan asettuu New York Rangers.

 

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia