© Kuva: Getty Images

Suomalaiskonkarille tyly komennus: NHL-seura passitti jälleen poppariosastolle!

Hyökkääjä Jussi Jokinen passitettiin NHL:ssä katsomoon, kun Vancouver Canucks kohtasi vieraskaukalossa Los Angeles Kingsin.

Muutokset eivät tällä kertaa auttaneet kanadalaisjoukkuetta, sillä Kings nappasi ottelusta selvän 3-0-kotivoiton. Canucks jäi puolestaan jo toistamiseen putkeen ilman maaleja.

34-vuotias Jokinen seurasi ottelua sivusta hieman jopa yllättäen, sillä hän oli viimeistellyt kolmessa edellisottelussa kaksi maalia. Katsomokomennus oli suomalaiskonkarille kolmas uudessa seurassaan.

Jokisen kausi on ollut hankala, sillä hän on edustanut kuluvalla kaudella myös Edmonton Oilersia, Los Angeles Kingsiä sekä Columbus Blue Jacketsia. Suomalaishyökkääjän olisi tärkeää saada loppukaudesta peliaikaa, sillä hän antaa näyttöjä jo ensi kautta ajatellen.