© Kuva: Getty Images

Sidney Crosby ylisti Ovetshkinia, Gretzky haluaa venäläistähdelle Stanley Cupin!

Joululahja uusille asiakkaille: 270€ edestä vedonlyöntibonuksia

  • 1. talletus: 100% talletusbonus 200€ asti
  • 2. talletus: 50% talletusbonus 50€ asti
  • 2. talletuksen jälkeen 20€ mobiili-ilmaisveto

Aleksandr Ovetshkin on ollut NHL:n ykkösuutinen lähes joka paikassa tiistaina. Ovetshkin iski viime yönä Suomen aikaa kaksi maalia Winnipeg Jetsiä vastaan ja jälkimmäinen osuma nosti hänet 600 maalin kerhoon.

Saavutus on äärimmäisen kova nykyisessä NHL:ssä, missä maalimäärät ovat pudonneet vuosi vuodelta. Ovetshkinin pitkäaikainen kilpakumppani, Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby pitää venäläistä yhtenä kaikkien aikojen pelaajista.

– Kyllä, ehdottomasti. Olen pelannut häntä vastaan pitkään ja nähnyt, mitä hän tekee vuosi toisensa jälkeen. Hänen johdonmukaisuutensa ja se, miten hän vain jatkaa maalien tekemistä on ollut hyvin vaikuttavaa, Crosby ylisti NHL.comissa.

– Se vaatii sinulta paljon, että pystyt tekemään tuon. Se vaatii pitkäjänteisyyttä, että pystyt tekemään tuon vuosi toisensa jälkeen ja se vaatii myös terveyttä. On aika uskomatonta, mitä hän on saavuttanut, Crosby jatkoi.

Myös Chicago Blackhawksin kapteeni Jonathan Toews oli venäläistähden saavutuksesta hyvin vaikuttunut.

– Sehän on ihan naurettavaa. Se ei vaikuta edes isolta jutulta kaverille, joka tekee joka kausi 40 tai 50 maalia. Kun katsotaan häntä, Crosbya tai Malkinia ja sitä, mitä he ovat tehneet tällä pelin aikakaudella, niin kukaan ei ole edes lähelläkään heitä, Toews ylisti.

NHL:n kaikkien aikojen pistemies Wayne Gretzky nosti puolestaan esiin sen tylyn faktan, mikä on pitkään ”häirinnyt” Ovetshkinin uraa. Hän ei ole vielä voittanut Stanley Cupia.

– Jos täällä on yksi kaveri, joka ei ole vielä voittanut Stanley Cupia, mutta ansaitsisi sen, niin se olisi Ovetshkin. Hän on tehnyt niin valtavan työn Washingtonin eteen ja myös omalle maalleen, Gretzky ylisti.

– Rakastaisin nähdä hänet nostamassa Stanley Cupia. Hän on laittanut sydämensä ja sielunsa peliin, jotta hänestä tulisi parempi pelaaja ja mestari, Gretzky jatkoi.

Joululahja uusille asiakkaille: 270€ edestä vedonlyöntibonuksia

  • 1. talletus: 100% talletusbonus 200€ asti
  • 2. talletus: 50% talletusbonus 50€ asti
  • 2. talletuksen jälkeen 20€ mobiili-ilmaisveto