Patrik Laine toivoo muistavansa Ovetshkinin juhlamaalin – ”Olin paikalla, kun hän teki historiaa”

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Viime yön NHL-kierroksella iso huomio kiinnittyi Washington Capitalsin ja Winnipeg Jetsin kohtaamiseen. Tuolloin jäällä nähtiin kuluneen kauden kaksi ahkerinta maalinsylkijää, Patrik Laine ja Aleksandr Ovetshkin.

13 vuotta vanhempi venäläinen voitti maalikisan Lainetta vastaan 2-1. Ottelu venyi lopulta jatkoajalle, jonka ratkaisi Evgeni Kuznetsov. Capitals sai lisäpisteen lukemin 3-2.

Ottelun suurin hahmo Ovetshkin pääsi juhlimaan komeaa rajapyykkiä, kun illan toinen osuma oli hänelle NHL-uran 600. NHL:n historiassa vain 19 pelaajaa on pystynyt samaan, joten hetki oli maalitykille erityisen merkittävä. Paikalle ollut yleisö antoi kapteenilleen läpi illan raikuvia suosionosoituksia.

Nuori Jets-hyökkääjä Laine on myös tunnustanut itsensä kovaksi Ovetshkinin ihailijaksi. Hän on muun muassa paljastanut että, asuessaan vielä Suomessa hänen seinällään komeili iso Ovetshkin-juliste. Kaksi vuotta sitten hän ei osannut kuvitellakkaan, että olisi näkemässä autiopaikalta, kun hänen idolinsa tekee juhlaosuman.

– Olin lähellä, kun se maali syntyi. Juuri hänen takanaan. Olin paikalla, kun hän teki historiaa. Ehkä voin myöhemmin muistella sitä ja kertoa, että minä sain miinuksen silloin, Laine kertoi Washington Postille.

Kisa maalikuninkuudesta jatkuu kuumana, kun Ovetshkinilla on kasassa 42 häkkiä ja Laineella 41.

 

 

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia