Ottawa Senatorsin hyökkääjä Bobby Ryan paljasti huiman tarinan NHL:n helmikuun siirtorajalta.

Ottawa Sun -lehden tietojen mukaan siirtohuhuissa rajusti pyörinyttä Ryania oltiin viemässä Erik Karlssonin kanssa megadiilissä läntisen konferenssin joukkueeseen.

Vaihtokauppa oli viimeistä vaille valmis, mutta kaupan toinen osapuoli perääntyi viimeisellä hetkellä.

– Kuulin siitä sunnuntaina (helmikuun 28. päivä), että vaihtokauppa oli valmis, mutta joku perääntyi viime sekunneilla, Ryan kertoi Ottawa Sunille.

Karlsson ja Ryan olivat jo valmiita pakkaamaan kamojaan vaihtokaupan tullessa heidän tietoonsa.

– ”Karl” ja minä ajattelimme heti, että: ”nyt pakataan”. Luulimme, että olimme mennyttä. Mutta niin asiat menevät. Ajattelin heti, että joudunko muuttamaan uudestaan? Ryan kertoi.

– Nyt minun pitää kai vaan odottaa ja katsoa miten asiat menevät kesällä. Se on ainut mitä voin tehdä, kiekkotähti jatkaa.

Ryan on tehnyt tällä kaudella 48 peliin vain kahdeksan maalia ja 27 tehopistettä.

Maali- ja pistesaldo on ilmiselvästi liian yli seitsemän miljoonan dollarin palkkaa tienaavalle pelaajalle, ja 30-vuotias jenkkitaituri tietää sen itsekin.

– Ymmärrän, että minun sopimuksellani ja velvollisuuksillani, en ole suoriutunut niin kuin seitsemän miljoonan dollarin pelaajan pitäisi. Mutta niin tapahtuu joskus. Se on bisnes-puolen asia. Minä yritän vain erottaa sen pois mielestäni, kun astun kaukaloon. En ajattele ollenkaan, mitä käytävän toisessa päässä tapahtuu. Huolehdin vain siitä, mitä edessäni tapahtuu. Se on ainut asia, mitä voit tehdä, Ryan valittelee.