Washington Capitalsin kapteeni ja supertähti Aleksandr Ovetshkin saavutti viime yön NHL-kierroksella Suomen aikaa hurjan rajapyykin. Ovetshkin teki ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan kaksi maalia, joista jälkimmäinen oli hänen NHL-uransa 600. osuma.

Ovetshkin tarvitsi hurjaan saavutukseen 990 runkosarjan ottelua eli hän on historian neljänneksi nopein pelaaja, joka on saavuttanut tuon rajapyykin.

– Tämä on hyvin erityistä, mutta haluan tätä lisää. Nyt se lukema on 600, mutta yksi maali pitää tehdä, niin se on 601, Ovetshkin sanaili NHL.comissa.

Ovetshkin ei aio jäädä nauttimaan kovasta saavutuksesta kovin pitkäksi aikaa.

– Nyt se (600 maalin jahti) on ohi ja pitää mennä eteenpäin. Tietysti aion nauttia tästä hetkestä nyt jonkin aikaa. Nyt menen kotiin ja rentoudun. Mutta jo heti huomenna on uusi päivä ja silloin palataan töihin, Ovetshkin suunnitteli.

Supertähti oli virallisissa lausunnoissa vaatimaton, mutta Instagramissa venäläistähti kiitti omia läheisiään. Ovetshkin julkaisi Instagramissa kuvan, missä hän poseeraa ennätyskiekon kanssa.

– 600! Oli niin siistiä saada tämä täyteen kotipelissä. Kiitos joukkueelleni, faneille, ja kaikille niille, jotka ovat auttaneet minua saavuttamaan tämän. On hienoa päästä historiaan, Ovetshkin kirjoitti kuvan oheen.