Heinäkuussa 2017 Carolina Hurricanes tiedotti hankkineensa riveihinsä Marcus Krugerin Las Vegas Golden Knightsista vaihdossa viidennen kierroksen varausvuoroon.

Vegasiin laajennusvarauksen yhteydessä Chicago Blackhawksista siirtynyt ruotsalainen ei tosin Sin Cityn valoista ehtinyt kauaa nauttimaan. Siirto Raleighiin tapahtui vain muutama päivä Vegasiin siirtymisen jälkeen.

Loistavana alivoimapelaajana ja aloittajana tunnettu 27-vuotias Kruger pelasi hurrikaanipaidassa 48 ottelua tehden ainoastaan yhden maalin ja antamalla viisi maaliin johtanutta syöttöä. Tämä riitti Carolinan nyt jo entiselle toimitusjohtajalle Ron Francisille. Kruger siirrettiin waiver-listalle, josta mikä tahansa NHL-joukkue pystyy hänet poimimaan.

Kukaan ei kuitenkin tarttunut täkyyn, joten ruotsalaisen putosi Hurricanesin farmijoukkue Charlotte Checkersiin.

Charlotten riveissä homma ei ole kulkenut sen paremmin kuin NHL:n puolellakaan. Kahdeksaan pelattuun otteluun Krugerilla on kasassa tehot 1+2.

Kruger on parhaalla NHL-kaudellaan iskenyt taululle 8+20=28 Chicagon paidassa. Blackhawksissa mies voitti myös Stanley Cupin kahdesti vuosina 2013 ja 2015.