NHL valitsi Arizona Coyotesin Antti Raannan viime viikon kakkostähdekseen. Hurmoksen päälle saanut Raanta on torjunut kiekkoja todella kylmäpäisesti ja miehen kommentit ovat vähintäänkin yhtä jäätäviä.

Rauhallisen oloisesti tarinaa iskenyt Raanta herätti hilpeyttä NHL Tonight-ohjelman puhelinhaastattelussa, kun häneltä kyseltiin huippuvireen taustoja.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Kun saat pari voittoa, niin alat tuntea näkeväsi kiekot vähän suurempina ja hitaampina!, heitti taalaliigan jumbonipun tukipilari.

Raannan itseluottamus on juuri nyt kovemmalla tasolla, kuin kenties koskaan. Hän oivalsi Arizonan synkimpinä hetkinä, että homma karkaa viimeistään silloin käsistä, kun mailaa puristaa liikaa.

– Olihan niitä tappioita aivan karmeaa katsella ja sitä yritti puristaa itsekin vähän liikaa. Ehdottomasti suurin juttu oli se, että rauhoituin, en vaivannut ajatuksiani ja menin vain tekemään sen, mitä parina aiempanakin vuonna. Rentous ja vire löytyivät sitä kautta, Raanta tähdentää.

Raanta ei suinkaan koppaa joskus turhankin vaatimattomana miehenä ainakaan kaikkea kunniaa itselleen Coyotesin viime aikojen ryhdistäytymisestä.

– Kaverit ovat auttaneet minua paljon. Iso kiitos heille. He ovat pelanneet todella hyvin edessäni.