Philadelphia Flyers kamppailee tällä hetkellä pahoista ongelmista maalinsuulla, kun joukkueen molemmat kärkivahdit Michal Neuvirth ja Brian Elliott ovat sivussa loukkaantumisen takia.

Yliopistosarja NCAA:sta AHL:ään viime kaudeksi siirtynyt Alex Lyon on noussut yllättäen Flyersin tämän hetken ykkösvahdiksi. 25-vuotias kanadalainen on pelannut neljä ottelua vaatimattomalla torjuntaprosentilla 89,5.

TSN:n toimittajan Darren Dregerin mukaan Flyersin GM Ron Hextall etsii parhaillaan vaihtokauppaa maalivahtiongelman ratkaisemiseksi.

Dregerin mukaan Flyers oli Buffalo Sabresin ykkösvahti Robin Lehnerin perässä, mutta ruotsalaisen loukkaantuminen kariuttaa mahdollisen vaihtokaupan.

Nyt Flyers on siirtänyt kuitenkin katseensa Detroit Red Wingsin maalivahtiin Petr Mrazekiin ja sisäpiiritoimittajan kertoo Hextallin neuvottelevan aktiivisesti vaihtokaupasta.

Neljän miljoonan dollarin jättimäistä vuosipalkkaa ensi kesään asti tienaava Mrazek on pelannut tällä kaudella 22 ottelua torjuntaprosentilla 91. Hänen päästettyjen maalien keskiarvo on 2,89.

Darren Dreger

@DarrenDreger
Lehner injury might narrow the options for the Philadelphia Flyers. Sources say ongoing discussions with Detroit on Petr Mrazek.