Jori Lehterä on pelannut NHL:ssä kolme kautta, ja nyt menossa on miehen neljäs NHL-sesonki. Kolme ensimmäistä kautta kuluivat St. Louis Bluesin paidassa, ja tämän kauden Lehterä on tahkonnut Philadelphia Flyersin riveissä.

Tahkoamiseksi miehen kautta voi todellakin kuvailla, sillä vasta viime yönä, kauden 41. ottelussaan, Lehterä sai tämän kauden maalihanansa auki. Kaikkiaan Lehterällä on kasassa vasta tahot 1+4=5.

Nyt Lehterä on valinnut oman unelmakentällisensä NordicBetin nettisivuilla esitettävässä NHL Without a Map -ohjelmassa. Kyseessä on siis kentällinen sellaisista pelaajista, joiden kanssa Lehterä on pelannut.

Hyökkääjän valintoja voi pitää sikäli yllättävinä, että kentällisessä ei ole yhtään pelaajaa St. Louis Bluesista eikä Sibir Novosibirskistä, jota Lehterä edusti KHL:ssä kolmen kauden ajan.

Ylipäätään NHL-pelaajista Lehterä valitsee mukaan vain nykyisen seuransa Philadelphia Flyersin puolustajan Shayne Gostisbeheren.

Sen sijaan kentällisessä on peräti neljä Lehterän ex-joukkuekaveria Tapparasta. Myös kentällisen valmentaja on Lehterälle tuttu nimenomaan kirvesrinnoista.

Katso Lehterän valinnat sekä haikailut mustanmakkaran perään tästä linkistä.