Mediajätti ESPN:n on pistänyt NHL-seurojen GM:t paremmuusjärjestykseen. Columbus Blue Jacketsin pomon Jarmo Kekäläisen Montreal-kollegaa Marc Bergevinia tylytetään tavalla, jonka perinteikkään seuran moni kannattaja on myös valmis allekirjoittamaan.

Montreal Canadiens on ollut tämän NHL-kauden suuri floppi ja ESPN:n näkemyksen mukaan Marc Bergevin on epäonnistunut miltei täydellisesti joukkueen rakentamisessa.

[readmore from=”suomalaiset”]

ESPN luokittelee Bergevinin GM-rankingissaan alimpaan kastiin yhdessä Edmonton Oilersin Peter Chiarellin kanssa. Kyseinen katastrofikasti on nimetty paljon puhuvalla ja elokuvamaailmaa myötäilevällä nimellä ”The Disaster Artists”.

ESPN esittää kyseisten herrojen osalta samalla kysymyksen, joka on noussut niin monen muunkin huulille: voivatko he selviytyä tästä?

Kekäläistäkään ESPN ei vielä sentään aivan kärkinippuun oikeuta, mutta aivan kelpo seuraan kylläkin, eli yritystä ainakin löytyy.

– Nämä managerit ovat tehneet rohkeita liikkeitä vahvistaakseen joukkueitaan. Heille kaikille yhteistä näyttäisi olevan se, että he tekevät jotain, eivätkä jää sivustaseuraajaksi.

Kekäläisen lisäksi kyseisten ”rohkeiden miesten” nippuun on nostettu Minnesota Wildin Chuck Fletcher, Dallas Starsin Jim Nill, Washington Capitalsin Brian MacLellan, Boston Bruinsin Don Sweeney, Florida Panthersin Dale Tallon ja Calbary Flamesin Brad Treliving.

EPSN:n kärkikastin, eli ”kultapoikien” trion miehittävät puolestaan Toronto Maple Leafsin Lou Lamoriello, Pittsburgh Penguinsin Jim Rutherford ja Tampa Bay Lightningin Steve Yzerman.