Canes Country nosti artikkelissaan esille mielenkiintoisen pointin liittyen suomalaishyökkääjien Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämän Carolina Hurricanesin otteluohjelmaan.

Joukkue nimittäin kohtaa helmi-maaliskuussa peräti neljä kertaa yhden pahimmista kilpakumppaneista, eli New Jersey Devilsin. Ensimmäinen näistä peleistä on ohjelmassa jo tänä yönä.

Neljässä keskinäisessä pelissä on siis jaossa peräti kahdeksan pinnaa joukkueille, jotka vääntävät kynsin ja hampain jatkopaikoista omassa divisioonassaan.

Ennen yön kierrosta Devilsillä oli 56 ottelua ja 64 pinnaa, Hurricanes sen sijaan oli pelannut ottelun enemmän ja kerännyt vastaavasti pinnan vähemmän. Kahdeksan pistettä on paljon, sillä divarin kärjen ja jumbon ero on vain 12 pinnaa.

– Tämä putki on yksi kauden tärkeimmistä, sivusto summasi lyhyesti tiivistäen kaiken oleellisen tulevista Devils-peleistä.

Suomalaistähtien joukkue lähtee kevään loppurutistukseen hyvistä asetelmista. Se on neljän ottelun pisteputkessa, ja edellisen kerran se tuhosi Los Angeles Kingsin toissayönä peräti numeroin 7-3.