Suomalaislupauksen rakettimainen nousu on noteerattu – paljasti puutteensa sosiaalisessa mediassa

© Kuva: Juha Tamminen

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Suomalaiset lätkäjännärit eivät ole voineet olla huomaamatta Kristian Vesalaisen profiilin nousua viime viikkoina. Winnipeg Jetsin viime kesän varaus on ollut yksi kotimaisen Liigan säkenöivimpiä tähtiä vuodenvaihteen jälkeen. Tehot puhuvat puolestaan: 19+19=38.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen nostaa esille Vesalaisen valtavat kehitysaskeleet kauden aikana.

– Hänellä oli vaikeuksia kauden alussa. Mutta sen jälkeen hän on ollut todella, todella hyvä. Nuorten MM-kisojen jälkeen hän on ollut vielä parempi. Luulen, että hän sai kisojen jälkeen itseluottamusta, Pennanen kommentoi Winnipeg Free Pressille antamassaan haastattelussa.

– Hän on hyvä poika. Iloinen, avoin ja hyvä valmennettava. Mielestäni yksi hänen vahvuuksistaan on, että hän haluaa oppia uusia taitoja ja asioita joka päivä. Joten hän on hyvä valmennettava. Hänellä on suuri itseluottamus, mutta hän ei ole ylimielinen.

Vesalainen on ottanut valtavia harppauksia omassa pelissään kauden edetessä. Kokonaisvaltainen kehitys on tapahtunut pienissä pelin osissa.

– Hän on kehittynyt tällä kaudella paljon. Yksi-vastaan-yksi -tilanteissa, kamppailutilanteissa, hän käyttää joukkuekavereitaan paremmin kuin hänen tullessaan tänne. Hän tekee kovasti töitä, harjoittelee joka päivä. Hän osaa pelata. Käytämme häntä monissa eri tilanteissa. Hän on monipuolinen, Pennanen luetteli Vesalaisen vahvuuksia.

Vesalaisen suorituksia on kelailtu Twitterissä jo pitkään ja ihasteltu nuorukaisen menoa. Vesalainen itse ei ole tästä ollut tietoinen: hänellä nimittäin ei ole Twitter-tiliä.

– Minulla ei ole Twitteriä joten en näe niitä, Vesalainen naureskeli.

–  Totta kai se on mahtavaa, että he katsovat pelejäni ja huippuhetkiä. Se on hienoa.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia