Mikko Koivun kipparoima Minnesota Wild nolattiin pahemman kerran viime yön NHL-kierroksella.

Wild johti kotiyleisönsä edessä pelattua ottelua jo 3-0, mutta taalaliigan jumbo Arizona Coyotes rynni rinnalle ja painoi jatkoajalla vielä surutta ohi Clayton Connorin 4-3-maalilla.

[readmore from=”suomalaiset”]

Upean nousun tehneen Coyotesin suuriin sankareihin lukeutuvat myös 25 laukausta torjunut Antti Raanta ja rajussa kirivaiheessa kaksi osumaa viimeistellyt Nick Cousins.

Niin, ja kaiken kukkuraksi Minnesota on ollut kauden yksi parhaita kotijoukkueita. Koivu, mitä oikein tapahtui?

– He käyttivät tilaisuutensa hyväkseen. En usko, että he yllättivät meidät. He ansaitsivat tämän mahdollisuuden. Meidän täytyy nyt miettiä, miksi näin tapahtui, Koivu toteaa seuransa Twitter-tilillä.

Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau puolestaan painotti, että kolmen maalin johto ei kertonut täyttä totuutta ottelun erikoisesta luonteesta.

– Meillä ei ollut hyvä olla edes 3-0 -tilanteessa. He (Coyotes) luistelivat ja voittivat meidät kaikissa kaksinkamppailuissa. Peli ei itse asiassa ollut 3-0 siinä tilanteessa, Boudreau pyöritteli.

Arizona lymyää voitosta huolimatta edelleen koko NHL:n jumbosijalla. Minnesota puolestaan majailee Läntisen konferenssin viimeisellä playoff-paikalla.