Vegas Golden Knightsin suomalaishyökkääjä Erik Haula takoi topakat tehot 1+1 entistä seuraansa Minnesota Wildia vastaan viime yön NHL-kierroksella. Hymyä Haulan kasvoilta oli silti turha hakea.

Wild peittosi sensaatioseura Vegasin 5-2 ja se söi miestä syvältä. Haula luonnehti omiensa esitystä kauden kehnoimmaksi.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Turhauttavaa, että emme pystyneet pelaamaan niin hyvin, kuin pitäisi. Positiivista toisaalta oli se, että paransimme loppua kohti. Nyt meillä on lepopäivä ja sen jälkeen edessä kolme todella isoa peliä, Haula pudotteli seuransa Twitter-tilillä julkaistulla videolla.

Haulalla ei ole kuitenkaan mitään syytä sysätä päätään pensaaseen, päinvastoin. Mies pelaa elämänsä kautta huipputehoin 20+19=39.

– Valmentaja on antanut minulle mahdollisuuden pelata hyvien kavereiden kanssa. Tasaisuus on ollut ehkä se joukkueen merkittävin asia tähän mennessä. Maalivahtipelimme on ollut hyvää ja jokaisesta ketjusta on löytynyt tehoja, Haula peilaa mennyttä.

Vegas jatkaa tappiosta huolimatta Läntisen konferenssin piikkipaikalla. Ei tosiaankaan lainkaan huono saavutus taalaliigan laajennusjoukkueelta.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
*still 34-13-4