Philadelphia Flyers koki jo neljännen perättäisen tappionsa hävittyään lauantaina kotiottelussaan Ottawa Senatorsille 3-4. Ratkaisu nähtiin voittolaukauskisassa. Mike Hoffman kunnostautui ratkaisevassa rankkarissa.

Flyers oli kolmannessa erässä noussut tasoihin kahden maalin tappioasemasta. Claude Giroux kavensi kuutisen minuuttia ennen loppua ja Nolan Patrick tasoitti viimeisellä minuutilla.

[readmore from=”suomalaiset”]

Senatorsin maalivahti Craig Anderson joutui koville, mutta onnistui torjumaan 33 kertaa ja auttamaan joukkueensa kahteen pisteeseen. Senatorsin maalit viimeistelivät Matt Duchene, Derick Brassard ja Christopher DiDomenico. Sean Couturier oli kaventanut Philadelphialle 1-2:een.

Flyersin suomalaispelaajat jäivät pisteittä. Valtteri Filppula sai peliaikaa 17.43 ja Jori Lehterä vain 6.59. Lehterä on ollut Flyersissa muutenkin pienessä roolissa.