Vancouver Canucksin 37-vuotiaat ruotsalaistähdet Henrik ja Daniel Sedin ovat vihdoinkin raotelleet salaperäisyyden verhoa tulevaisuutensa osalta. TSN:n mukaan veljekset kertovat isosta päätöksestään, eli uran mahdollisesta jatkumisesta Canucksille tämän kauden jälkeen.

Sedinit ovat edustaneet Vancouver Canucksia koko NHL-uransa ajan, eli vuodesta 2000 lähtien. Heidän nykyiset sopimuksensa umpeutuvat tähän kauteen.

[readmore from=”suomalaiset”]

Sedinit olivat tavanneet Canucksin GM:n Jim Benningin keskiviikkona. Seura oli toivonut, että Sedinit olisivat pystyneet kertomaan päätöksestään ennen 26. helmikuuta umpeutuvaa siirtotakarajaa.

– Mutta he eivät ole kuitenkaan vielä päättäneet, mitä heidän tulevaisuutensa pitää sisällään. Olemme sopineet, että pelaamme nämä viimeiset ottelut ja katsomme niiden jälkeen, missä olemme, Benning muotoilee.

Tilanne on Benningille vaikea joukkuetta rakennettaessa. Sedinien lähtö jättäisi jättimäisen loven joukkueen hyökkäysosastoon.

– En ole pettynyt. Yritin vain kartoittaa heidän tilannettaan. He haluavat pelata kauden loppuun ja nähdä missä joukkue silloin on. Teemme sen jälkeen ratkaisun. Olen sinut sen kanssa, sanoo Benning.