Tshekkilegenda Jaromir Jagr siirtyi viime viikolla Calgary Flamesista lainalle Tshekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan HC Kladnon riveihin.

Helmikuun 15. päivä 46-vuotta täyttävä Jagr on kuitenkin vielä Flamesin sopimuspelaaja ja hänet voidaan tarpeen vaatiessa kutsua takaisin NHL:ään.

NHL:ssä 1733 otteluun tehot 766+1155=1921 iskenyt Jagr uskookin, että hänen paluunsa ”taalaliigaan” voi tapahtua vielä myöhemmin tällä kaudella.

– Mahdollisuus on vielä olemassa, vaikkakin se näyttääkin tällä hetkellä erittäin pieneltä, että voisin palata takaisin ja pelata Flamesissä, jos meidän kautemme täällä (Tshekeissä) loppuu aikaisemmin kuin uskoimme, Jagr paljasti NHL.comille.

– Mutta tällä hetkellä tavoitteeni on tulla terveeksi ja päästä pelikuntoon, jotta voin auttaa Kladnoa nousemaan pääsarjaan, kiekkolegenda sanoi.

Jagr paljasti myös toisen mahdollisen skenaarion tshekkiläiselle Hcocelarilehdelle. NHL-legendan mukaan, jos Kladnon kausi päättyy aikaisin, hän siirtyy lainalle Tshekin pääsarjassa pelaavan HC Ocelari Trinecin riveihin.