Viikonlopun All Star -tapahtuman valokeilaan päässyt Boston Bruinsin pelaaja Brad Marchand sai muihin pelaajiin nähden varsin erilaista huomiota kannattajilta. Maalinälkäinen hyökkääjä sai kuulla koko viikonlopun ajan buuaksia yleisöltä, varsinkin silloin kun hän kuljetti kiekkoa. Tämä johtuu suurilta osin Marchandin hölmöilyistä kauden runkosarjaotteluissa.

Tähtipelaaja on ollut kuluneella kaudella tyylilleen uskollinen. Hänen tapansa pelata jääkiekkoa on herättänyt kannattajissa paheksuntaa, koska Marchand on usein yrittänyt likaisilla tempuilla saada hyötyä itselleen ja joukkueelle. Siihen on kuulunut muun muassa rangaistusten kalastelu ja selkeät ylilyönnit taklauksissa.

Marchand osasi ottaa Tampa Bayhin saapuneen yleisön kritiikin huumorilla vastaan. Tosin, välillä hän joutui tarkkailemaan yleisöä, ettei häneen osuttaisi millään.

– Luulin, että sieltä olisi tulossa jotain tavaraa, mutta onneksi minuun ei osuttu, Marchand vitsaili.

NHL:n rottana tunnettu hyökkääjä kävi kaukalon laidalla poseeraamassa kannattajien kyltin kanssa, johon oli piiretty hyökkääjää muistuttava siimahäntä. Tekstikään ei ollut mairitteleva: ”Tuhotkaa rotta”.

Myös sunnuntain tähdistöotteluissa Marchand esitti omaa showtaan. Tähdistöpelaajien välisissä leikkimielisissä matseissa sukeltelu ei kuitenkaan tuottanut tulosta.

Sportsnet

@Sportsnet
Marchand gonna Marchand. #NHLAllStar

Marchand kärsii tällä hetkellä viiden ottelun mittaista ottelurangaistusta osuttuaan New Jersey Devilsin pelaajaa Marcus Johanssonia kyynärpäällä kasvoihin aikaisemmin tässä kuussa.