All Stars -taitokisojen voittajat palkittiin isolla rahasummalla -sunnuntaina panoksena miljoona dollaria

© Kuva: Getty Images

Viime yönä Suomen aikaan käydyt All Stars -taitokisat toivat voittajille sievoiset summat rahaa. Jokainen voittaja tienasi itselleen peräti 25 000 dollaria.

Suomalaisia ei voittajien listalla nähty. Lähimmäksi pääsi maalivahtien torjuntakilpailussa toiseksi tullut Pekka Rinne. Rinne hävisi yhdellä torjunnalla voiton vieneelle Marc-Andre Fleurylle. Voit lukea lisätietoa Leijonat.com:in uutisesta, jonka löydät täältä.

Nopeimman luistelijan tittelin vei Connor McDavid. Edmonton Oilersin supertähti teki samalla historiaa, kun McDavidista tuli ensimmäinen pelaaja, joka on pystynyt perättäisinä vuosina pitämään ykkössijan itsellään. Tänä vuonna kanadalainen luisteli kaukalon ympäri ajassa 13,454.

Sunnuntaina All Stars -tapahtuma jatkuu, kun divisioonien joukkueet pelaavat toisiaan vastaan nopeassa ja jännittävässä kolme vastaan kolme -formaatissa. Ottelut kestävät yhteensä 20 minuuttia ja sisältävät puoliajan. Ensimmäisessä ottelussa voittaneet joukkueet kohtaavat finaalissa. Voittajajoukkue nettoaa mestaruudesta miljoona dollaria.

Muut kisat ja niiden voittajat.

Tarkin syöttäjä – Alex Pietrangelo

Tarkin laukoja – Brock Boeser

Nopein lämäri – Alex Ovechkin

Nopein pujottelija – Johnny Gaudreau


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.