Mikael Granlund oli Minnesota Wildin sankari seuran voittaessa maanantaina Ottawa Senatorsin 3-1. Kolmannessa erässä Granlundin tehot ratkaisivat ottelun.

Toisen erän jälkeen tilanne oli 1-1, mutta sitten alkoi Granlund-show. Ensin Granlund syötti Mikko Koivun kanssa Jason Zuckerin osuman. Sen jälkeen hän teki itse upean maalin, joka jäi ottelun viimeiseksi.

Granlund luisteli hienosti ylivoimalla Ottawan puolustuksesta läpi. Sitten hän sai kiekon takaisin Matt Dumbalta ja laittoi kiekon häkkiin.

[readmore from=”suomalaiset”]

Granlund kasvatti kauden pistesaldonsa lukemiin 14+24=38. Hän nousi suomalaisten NHL-pistepörssissä Sebastian Ahon edelle neljänneksi. Granlundin edellä ovat vielä Mikko Rantanen (17+30=47), Aleksander Barkov (15+28=43) ja Patrik Laine (21+17=38).

Minnesota on tasapisteissä Läntisen konferenssin viimeisellä playoff-paikalla majailevan Colorado Avalanchen kanssa. Wild on pelannut kaksi ottelua Avalanchea enemmän.

Erik Karlssonin siirtohuhujen ympäröimä Ottawa on itäisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä.