Ruotsalaisen supertähden Erik Karlssonin kauppaaminen pois Ottawa Senatorsista on päivittäinen puheenaihe NHL:ssä. Senatorsin kapteeni alkaa olla selvästi turhautunut ja tuskastunut ympärillään koko ajan kiihtyvään kohuun.

– Olemme pohjalla tässä liigassa, emme tee hyvää työtä ja sopimukseni on päällimmäinen puheenaihe. Keskitytään pelaamiseen. Mikään ei ole muuttunut osaltani. Olen Ottawa Senatorsin pelaaja. Olen ollut täällä jo yhdeksän vuotta. Olen antanut kaiken mahdollisen tälle organisaatiolle ja joukkueelle. Niin aion tehdä jatkossakin, Karlsson paaluttaa Winnipeg Sun-lehdelle.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Karlssonin nykyinen sopimus umpeutuu kaudella 2018-19. Ottawa Senatorsin GM Pierre Dorion totesi viikolla, että heidän päällimmäisenä tavoitteenaan on pitää tähtipuolustaja seurassa. Dorion antoi samalla tosin myös ymmärtää, että he ovat avoimia tarjouksille.

– Minulla on puolitoista vuotta sopimusta jäljellä. Kun tulee aika tehdä päätöksiä, teen sen, mutta juuri nyt tämä tehtäväni Senatorsissa on se ainoa. Haluan tehdä kaiken mahdollisen tullakseni paremmaksi pelaajaksi ja johtajaksi, Karlsson alleviivaa.