Saa kehua! – Näin supersankari Puljujärveä suitsutetaan!

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärven nimi on nyt kaikkien huulilla viime yön NHL-kierroksen jälkeen. Supersankarille sataa syystäkin suitsutusta kaatamalla.

Oilers veivasi vakuuttavan 5-2 -voiton Vancouver Canucksista ja Puljujärvi katkaisi ilmiömäisesti tehoin 1+2 kahdeksan ottelun kuivan kautensa.

Ja mitä siitä sitten seurasi? No, tietenkin tällaista ylistystä.

– Hän pelasi mahtavan pelin meille tänä iltana. Hän oli fyysinen, voitti taistelunsa ja näytti itsevarmalta, päävalmentaja Todd McLellan käynnisti kehujen tulvan seuransa sivuilla.

– Hänellä on loistava tulevaisuus täällä Edmontonissa. Meidän on vain pidettävä tämä kehityskäyrä oikeassa suunnassa, McLellan jatkaa.

Puljujärvi oli käyttänyt joukkueen lyhyen loman tehokkaasti hyväkseen.

– Tiedämme, että hän luisteli tauon aikana, joukkuekaveri Patrick Maroon naureskelee viitaten Puljujärven saamaan some-julkisuuteen.

– Hänet palkitaan menemällä maalinedustalle. Hän tekee isoja maaleja meille.

Maroon viimeisteli ottelussa Oilersin ensimmäisen ja viimeisen maalin. 4-2 -osuma pikapuoliin Puljujärven maalin perään oli puolestaan Leon Draisaitlin käsialaa.

– Se oli varmaan paras ottelu, jonka olen nähnyt hänen pelaavan. Oli mukavaa nähdä näin hyvä ilta häneltä, Draisaitl iloitsi ketjukaverinsa puolesta.

Oilersin kapteeni Connor McDavid nosti riman vielä piirun verran korkeammalle NHL.com-sivustolla.

– Vain taivas on rajana hänelle. Hän on kookas, luistelee hyvin, hänellä on itsevarmuutta, hänellä on mahtava laukaus ja hän on hyvä maalin edessä.

Ja entä sitten sankari itse?

– Se oli hieno ilta ja hyvä voitto. Pelasimme hyvin joukkueena ja niin teki myös ketjumme. Draisaitl ja Lucic (Milan) ovat erittäin hyviä pelaajia, pudottelee Puljujärvi.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia