New York Islandersin supertähti John Tavares vakuutteli viikolla julkisuudessa, että hän ei näe uransa jatkon osalta muita vaihtoehtoja kuin nykyisen seuransa. Tavaresilla on kuitenkin kaikki saumat räjäyttää pankki, jos hän sittenkin päätyy markkinoille meneillään olevan kauden jälkeen.

TSN:n kiekkoasiantuntija Darren Dreger kertoo kuulleensa viikolla NHL:n sisäpiiristä kovan arvion Tavaresista, jonka sopimus Islandersin kanssa umpeutuu tähän kauteen.

– Tämä johtohenkilö uskoo, että jos Tavares päätyy markkinoille, niin joku tulee tarjoamaan hänelle seitsemän vuoden sopimusta ja 15 miljoonaa dollaria kaudesta. Seitsemän kertaa 15, toteaa Dreger.

Dregerin näkemyksen mukaan Montreal Canadiensin tulisi olla ehdottomasti yksi niistä joukkueista, joiden pitäisi olla Tavaresin perässä ja valmis massiiviseen tarjoukseen.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Ajatus on kiehtova, mutta myös Dreger odottaa Tavaresin jatkavan Islandersissa.

– Kuulun yhä siihen leiriin, joka uskoo, että Johan Tavares ja New York Islanders löytävät keskitien. Tavares jatkaa Islandersissa ja luultavasti myös päättää uransa siellä.

Tavares, 27, on 47 pelaamansa ottelun jälkeen NHL:n pistepörssissä kolmantena saldolla 25+30=55. Tahti enteilee ennätystä. Tavares on tehtaillut tähän mennessä kovimmalla kaudellaan tehot 44+52=96.