Los Angeles Kings alkaa olla kriisissä. Joukkue koki torstaina jo viidennen perättäisen tappionsa hävittyään kotiottelussaan Pittsburgh Penguinsille 1-3.

Olli Määttä syötti Penguinsin voittomaalin kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla. Jevgeni Malkin ohjasi hänen laukauksensa sisään.

[readmore from=”suomalaiset”]

Malkinin osuman jälkeen Patric Hörnqvist teki Penguinsille vielä kolmannen maalin. Hörnqvist valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Määttä kasvatti kauden pistesaldonsa lukemiin 3+15=18. Samalla hän nousi suomalaisten NHL-puolustajien pistepörssin kärkeen. Dallas Starsin Esa Lindell (4+13=17) ja Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen (3+14=17) ovat toki aivan tuntumassa.

Penguins on kiinni idän viimeisessä pudotuspelipaikassa. Kings on tipahtanut playoff-viivan alapuolelle.