NHL-seura Chicago Blackhawksin maalivahti Corey Crawford on kärsinyt urallaan lukuisista loukkaantumisista. Crawford elää tältä osin juuri nyt kenties uransa pahinta painajaista, jonka todellinen syy saatetaan pitää salassa.

Crawford, 33, on ollut sivussa tositoimista joulusta lähtien. Blackhawks on ollut hyvin varovainen avatessaan miehen tilannetta. Ylävartalovamma on ainoa ilmaisu, jota seura on tähän mennessä suostunut käyttämään.

Blackhawksia läheltä seuraava Chicago Sun-Times -lehden toimittaja Mark Lazerus maalailee Crawfordin tilasta paljon pahempaa kuvaa, mitä seura on antanut ymmärtää.

Lazeruksen mukaan on täysin mahdollista, että Crawford on sivussa koko loppukauden. Lazerus kertoo – tietenkin lähteitään paljastamatta – Crawfordin todellisen poissaolon syyksi huimausoireet, joista huippuveskari kärsisi nyt jo toista kertaa urallaan.

Crawford pelasi toistaiseksi viimeisimmän ottelunsa 23. joulukuuta. New Jersey Devils voitti kyseisen ottelun 4-1. Crawford vedettiin vaihtoon ensimmäisessä erässä sen jälkeen, kun seitsemästä laukauksesta kolme oli uponnut hänen selkänsä taakse.