Florida Panthers on kärsinyt läpi kauden pahoista maalinteko-ongelmista.

Seuran GM Dale Tallon on kuitenkin Ottawa Sun -lehden toimittajan Bruce Garriochin mukaan virittelemässä ongelmiin ratkaisua.

Garrioch paljasti sunnuntaina, että Panthers on yksi NHL-seuroista, joka on neuvotellut Ottawa Senatorsin kanssa vaihtokaupasta liittyen hyökkääjä Mike Hoffmaniin.

– Panthers on yksi joukkueista, mukaan lukien St. Louis Blues, jotka ovat käyneet keskusteluja liittyen Senatorsin hyökkääjään Mike Hoffmaniin, Garrioch sanoi.

Panthers on tehnyt tällä kaudella vain vaatimattomat 122 maalia ja edellisellä kolmella kaudella 26 maalin rajan rikkonut Hoffman olisi kiven kova vahvistus suomalaistähti Aleksander Barkovin johtamaan hyökkäykseen.

Hoffmanin tämä kausi ei kuitenkaan ole mennyt totutulla tavalla, koska 28-vuotiaalla kanadalaisella on 42 ottelun jälkeen vain 11 maalia ja 29 tehopistettä.

Hoffmanin kauteen 2018-19 kestävä 5,2 miljoonan dollarin vuosipalkan sopimus hiertää Garriochin mukaan Senatorsia, joka haluaisi lepoa rahakkaan jatkosopimuksen joukkueen tähtipelaajille Mark Stonelle ja mahdollisesti Erik Karlssonille.

Ottawa Sunin tietojen mukaan Panthersin ja Bluesin lisäksi Hoffmanista on kiinnostunut Calgary Flames ja San Jose Sharks. Myös Senatorsin hyökkääjät Zach Smith ja Jean-Gabriel Pageau ovat tiedettävästi myös siirtouhan alla.

Senatorsin GM Pierre Dorion haluaa Hoffmaniin liittyvässä vaihtokaupassa vastikkeeksi kärkiketjujen hyökkääjän.