NHL-seura Calgary Flames nappasi viime yön NHL-kierroksella 5-1-voiton Tampa Bay Lightningista ja otti samalla jo viidennen perättäisen voittonsa. Flamesin sankari oli Johnny Gaudreau, joka iski tehot 1+1. Gaudreau on juuri tällä hetkellä tulikuuma, sillä ”Johnny Hockey” on tehnyt tehoja jo viidessä ottelussa peräjälkeen. Samalla hänen koko kauden maalisaldonsa on kasvanut jo 14 osumaan ja tehopisteitä on kasassa 51.

[readmore from=”suomalaiset”]

Jos Flamesin ilta oli positiivinen, niin Tampan illasta ei voi sanoa samaa. Tappion lisäksi joukkue koki myös valtavan takaiskun, kun joukkueen ykköspuolustaja Victor Hedman loukkaantui. Hedman jätti pelin toisessa erässä kesken ja myöhemmin vahvistettiin, että hän menee jatkotutkimuksiin. Ennen niiden valmistumista hänen sairauslomansa pituudesta ei voida sanoa vielä mitään. Hedman kärsii alavartalovammasta. Hänen jalkansa taittui ikävän näköisesti.

– Se ei näyttänyt kyllä kovin hyvältä. Tietysti rukoilemme ja toivomme parasta, mutta juuri nyt emme voi mitään muuta kuin odottaa, Tampan kapteeni Steven Stamkos totesi NHL.comissa.

Hedman on ollut Tampan avainpuolustajia jälleen tällä kaudella. Ruotsalaistähti on iskenyt tällä kaudella 44 otteluun jo tehot 6+27=33.