Fanit rukoilevat supertähden puolesta – anna hänen olla kunnossa!

NHL:n kärkijoukkue Tampa Bay Lightningin fanit elävät kuin tulisilla hiilillä odottaessaan lisätietoa supertähti Victor Hedmanin tilasta. Ruotsalaispuolustaja Hedman loukkaantui perjantain vastaisena yönä Suomen aikaan pelatussa ottelussa Calgary Flamesia vastaan.

– Herra. Anna Victor Hedmanin olla kunnossa. Aamen., yksi fanaattisimmista kannattajista pukee kaikkien ajatukset sanoiksi.

Hedman on fanien keskuudessa tosiaankin kovassa kurssissa.

– Lopetan tämän lajin seuraamisen, jos Hedman joutuu olemaan pitempään sivussa.

Hedman jätti 5-1 tappioon päättyneen ottelun sen toisessa erässä, kun hänen ja Flames-hyökkääjä Garnet Hathawayn polvet kolahtivat tosiinsa.

Tampa Bayn päävalmentaja Jon Cooper vahvistaa seuransa Twitter-tilillä julkaistulla videolla, että kyse on alaraajavammasta.

– Emme voi nyt muuta kuin odottaa testien tuloksia. Meillä on huippuluokan pelaajia, mutta Hedman on sittenkin joukkueemme peruskivi. Hän pelaa lähes puolet otteluista kaikissa tilanteissa.

NHL:n kakkostähdistöön viime kaudella valittu Hedman, 27, on tehtaillut meneillään olevalla kaudella tehot 6+27=33. Hän on niillä kolmantena NHL:n puolustajien pistepörssissä.