Vancouver Canucksin tulokaspelaaja Brock Boeser on loistavassa vireessä NHL:ssä. Juuri nyt Vancouverin timantti on kuumin ehdokas vuoden tulokkaalle kauden päätteeksi jaettavaan Calder Trophyyn.

Boeser on paukuttanut tällä kaudella jo tehot 22+18=40 40 otteluun. Tällä saldolla hän on selvästi joukkueensa paras pistemies peräti 11 tehopisteen erolla seuraavavina tuleviin Thomas Vanekiin ja Henrik Sediniin nähden.

[readmore from=”suomalaiset”]

NHL.comin paneelin mukaan Boeser on juuri nyt kuumin ehdokas vuoden tulokkaan-titteliin. Peräti 15 NHL.comin asiantuntijaa ja toimittajaa listasi hänet tuoreella listalla ykköseksi. Toiseksi listalla yltänyt New York Islandersin Matt Barzal keräsi vain kolme ykkössijaa äänestyksessä.

Boeser, 20, suhtautuu itse asiaan kuitenkin maltilla.

– On todella mahtavaa saada menestystä, mutta minulle joukkueen menestyminen tulee kuitenkin ensin. Me kaikki teemme kovasti töitä joukkueen eteen ja maalipaikat syntyvät vain työnteon kautta, Boeser sanoi NHL.comissa.

– Tässä sarjassa on monta muutakin tulokasta, jotka tekevät kovaa tulosta ja se on hieno nähdä, Boeser muistutti.

Tulokaskausi on jo nyt rikkonut ennätyksiä. Boeser valittiin taannoin joulukuun tulokkaaksi. Valinta oli hänelle jo toinen perättäinen. Samalla Boeserista tuli vasta toinen Canucks-tulokas, joka on valittu kuukauden parhaaksi tulokkaaksi kahtena peräkkäisenä kuukautena. Aiemmin temppuun oli pystynyt vain Pavel Bure. Boeserin ”tuplavalinta” oli myös ensimmäinen kerta sitten Connor McDavidin, joka valittiin tulokaskaudellaan kahtena kuukautena putkeen kuukauden tulokkaaksi.