Buffalo Sabresilla menee surkeasti NHL:ssä. Joukkue on saalistanut tämän kauden 43 ottelusta vasta 10 voittoa ja se alkaa näkyä myös joukkueen ilmapiirissä. The Buffalo Hockey Beat-sivuston mukaan tunteet olivat kuumentuneet eilisen tappio-ottelun jälkeisissä harjoituksissa.

– Pidä turpasi kiinni, puolustaja Justin Falk oli huutanut joukkueen tähtipelaaja Evander Kanelle harjoitusten keskellä kirosanojen ryydittämänä ja kutsunut tähtipelaajaa itsekkääksi. Puolustaja Zach Bogosian oli juuri tätä ennen loukannut itseään kiivaassa harjoituksessa.

[readmore from=”suomalaiset”]

Kaksikko otti myöhemmin yhteen maalin edessä, mutta nyrkkitappeluksi tilanne ei kuitenkaan äitynyt, sillä valmentajat tulivat väliin. Falk itse ei pitänyt tilannetta mitenkään kummallisena.

– Se oli vain tilanne, missä tunteet kuumenivat hetkellisesti. Olemme tässä kohtaa kautta vaikeassa tilanteessa ja tunteet vain läikkyivät yli hetkellisesti.

– Jos ollaan ihan rehellisiä, niin ehkä tämä on sitä, mitä me tarvitsemme enemmänkin. Yritämme vain puskea toisiamme eteenpäin ja saada homman toimimaan, Falk jatkoi.

Evander Kane ei ottanut myöskään tilanteesta itseensä.

– Se oli vain hetkellinen kuumentuminen. Kaverit yrittävät puskea toisiaan eteenpäin ja yrität tehdä joukkuekaverista parempia tätä kautta. Se kuuluu tähän peliin ja sellaista näkee ajoittain, Kane selitti.

Buffalon tilanne on tosiaan lohduton. Käytännössä joukkueen kausi on ollut jo kauan ohi ja joukkue pelaa enää vain kunniasta. Vain Arizona Coyotes on toistaiseksi pelannut NHL:ssä Buffaloa surkeamman kauden.