Columbus Blue Jacketsin maalivahti Joonas Korpisalo oli mahdottoman tehtävän edessä vuoden 2017 viimeisessä NHL-ottelussaan.

Korpisalo hurmasi kotiyleisöään 30 torjunnalla NHL:n kärkinippua Tampa Bay Lightningia vastaan, mutta toisen erän ilotulitus oli yksinkertaisesti hänellekin jo aivan liikaa.

[readmore from=”suomalaiset”]

Tampa tykitti kakkoserän alkupuoliskolla reilun seitsemän minuutin sisään neljä maalia ja kuittasi ansaitusti vakuuttavan 5-0 -voiton.

Columbuksen päävalmentaja John Tortorella puki enemmän kuin osuvasti sanoiksi Tampan rajuuden. Joukkue on voittanut 38 pelaamastaan ottelustaan 28.

– Joukkue on voittanut tuon määrän pelejä, koska he haistavat veren vedessä, Tortorella totesi seuransa sivuilla.

Vuoden viimeisellä kierroksella ei voittavaa suomalaismaalivahtia nähty, kun myös Antti Raannan Arizona Coyotes otti Anaheimilta 5-2 takkiin. Raanta kirjautti tililleen 21 torjuntaa.