NHL-seura Montreal Canadiensia ei nykyään tunneta sarjan fiksuimpana organisaationa. Tästä on saatu taas tuore näyte.

Hockey Night in Canadan asiantuntija Nick Kypreos paljasti nimittäin taannoin, että seuran GM Marc Bergevin suunnittelee varsin erikoista pelaajakauppaa. Bergevin on viime aikoina yrittänyt löytää ostajaa seuran parhaisiin hyökkääjiin lukeutuvalle Max Paciorettylle. Vielä erikoisemmaksi asian tekee se, mitä Bergevin haluaa vaihdossa.

– Mahdollinen vaihtokauppa voi sisältää varausvuoroja ja nuoria lupauksia, mutta muille seuroille on tullut selväksi, että hän haluaa vaihdossa ykkösluokan maalintekijän, Kypreos sanoi Hockey Night in Canadan lähetyksessä.

[readmore from=”suomalaiset”]

Maalintekijä vaihtuisi siis maalintekijään. Selvää on, että mikäli Montreal haluaa saada ykkösluokan maalintekijän, se joutuu luopumaan jostain muustakin kuin Paciorettystä. Kauppahuhu ihmetyttää, sillä Pacioretty ei vaikuta huonosti pelanneen seuran suurimmalta ongelmalta. Montreal on asiassa kuitenkin sitkeä.

– Mikäli Bergevin ei saa haluamaansa ennen siirtotakarajaa, hän voi odottaa kesään asti tai varaustilaisuuteen, Kypreos arveli.

Max Pacioretty on Montrealin oma varaus kesältä 2007. Hän on edustanut koko uransa Habsia. Tällä kaudella hän on iskenyt kahdeksan maalia.