Esa Lindell vakiinnutti viime kaudella paikkansa Dallas Starsin puolustuksessa. Tällä kaudella Lindell on lukeutunut Starsin luottopakkeihin. Hän on kerännyt kehuja pitkin kautta.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Hänellä on hyvä laukaus ja hän on hyvä kiekon kanssa. Hän ei häviä paljoa kaksinkamppailuja. Hän on monipuolinen puolustaja, toteaa Lindellin seurakaveri John Klingberg Blackoutdallas.com -sivuston mukaan.

Lindell itse tietää syyn tasonsa kohenemiseen.

– Tämä johtuu siitä, että oli pitkä kesä. Oli paljon aikaa treenata ja saada voimaa ja muuta paremmalle tasolle. Olen nähnyt sen tällä kaudella varsinkin joulukuussa, kun meillä oli valtavasti pelejä. Kroppani ei ollut niin kovilla, ja se auttoi minua pelaamaan samalla tasolla joka pelissä. Tärkeintä minulle ovat tasaisen hyvät esitykset joka ottelussa, Lindell kertoo.

Dallas Stars on pudotuspeliviivan yläpuolella. Lindellin mukaan tilanne on aivan toinen kuin vuosi sitten. Nyt Stars on vahvasti taistelemassa pääsystä pudotuspeleihin.

– Olemme kasvaneet kauden mittaan. Tulemme vain paremmiksi ja paremmiksi. Menemme oikeaan suuntaan, mutta voimme silti parantaa. Mutta kun tulemme paremmiksi, on meitä vastaan vaikea pelata, Lindell ilmoittaa.

Lindellin tehot 39 ottelusta ovat 4+12=16. Tehosaldo on 11 plussan puolella.