Monessa liemessä keitetty ja aiempia toilailujaan nyt katuva Buffalo Sabresin hyökkääjä Evander Kane on järjestänyt joulun etuajassa 50 opiskelijalle.

Kane oli kutsunut King Center Charter-koulun oppilaita lämminhenkiselle illalliselle Tempo-ravintolaan ja kiikuttanut tullessaan myös lahjapaketteja.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Tämä todellakin palauttaa minut todellisuuteen ja siihen miksi me kaikki olemme täällä: auttaaksemme toisiamme ja ollaksemme hyviä ihmisiä. Minulle tämä tuo paljon iloa sydämeeni, Kane tunteili WGRZ:lle.

Kanen ura ja elämä eivät ole aina suinkaan kulkeneet nosteessa. Matkaan on mahtunut öykkäröintiä ja ylimielisyyttä, josta hän itse ja monet muut ovat joutuneet kärsimään.

Virkavallan kanssa pariinkin otteeseen tekemiseen joutunut Kane oli reilu vuosi sitten pidätettynä Buffalossa ja häntä vastaan oli nostettu neljä syytettä liittyen kohuttuun illanviettoon. Poliisiraportin mukaan Kanen kerrottiin tuolloin retuuttaneen naista kurkusta ja yrittäneen pakottaa toisen naisen väkisin ulos Buffalossa sijaitsevasta yökerhosta.

Kane, 26, on Atlanta Thrashersin ykkösvaraus vuodelta 2009. Hänet kaupattiin Buffaloon kesken kauden 2014-15.

Kane on koonnut meneillään olevalla kaudella mukavat tehot 34 ottelussa: 14+17=31.